MIRCEA BATRANU


Author Mircea Batranu
Căutaţi în textul integral al cărţilor mele
Cercetare si prognoza despre evolutia societatii si a tehnologiei in secolul XXI si mileniul trei! Analiza fenomenelor neobisnuite!
Ce va fi mâine? Dar ce va fi poimâine? Am pregătire didactică, studii şi experienţă în ştiinţă, tehnologie şi umanism! Aici prezint prognoza în evoluţia relaţiilor sociale, a tehnologiei şi a dezvoltării umane! Şi vă voi dezvălui şi modul de analiză şi prognoză!
-vezi prezentarea blogului-
Preluati flux-sumar RSS sau manual 5 (cinci) randuri plus link pe continuare! Se scrie titlul autorul si suportul (Futurism-Futurologie)
Va rog sa respectati drepturile de autor!
futurism futurology neofuturism
englishThis is a blog for the future presentation! What will be tomorrow? But what will be the day after tomorrow? Here I present a part of my predictions! I have experience in science, technology and humanism! Based on them, I estimate the evolution of the social relations, of the technology and of the human development! And I will reveal you how I prognose the future!

miercuri, 18 aprilie 2012

Cel mai mare pericol tectonic pentru Romania

A făcut vâlvă în presă apariţia unei mari găuri în pamântul Suediei, la Malmberget.
Marea gaură s-a format într-o zonă de exploatare a minereului de fier, în subteran existând mari cavităţi rămase de pe urma exploatării (asemănătoare salinelor de la noi). Spre deosebire de găurile apărute în Guatemala şi Germania, despre care am scris articolele:
formarea craterului de la Malmberget a fost insoţită de zgomote puternice, tipice prăbuşirii. Una dintre posibilele cauze pare a fi un cutremur de pământ care a şubrezit structura subterană a cavităţii.
În predicţiile mele pentru anul 2011 şi următorii, Ce va fi in 2011 in lume? Prognoza si predictii Mircea Batranu, am arătat că fenomenele asemănătoare celor din Guatemala şi Germania se vor amplifica şi că există posibilitatea apariţiei unor astfel de găuri şi în România.
În articolul Pericolele tectonice in Romania, am prezentat următoarea hartă:
Harta riscurilor tectonice
Mă voi opri asupra punctului notat cu 1, Marea Neagră.
Marea Neagră s-a format în urma celui mai mare cataclism cunoscut, Potopul. Acum aproximativ 14,000 ani, sau după alţi autori aproximativ 10,000 de ani, o ruptură de proporţii a scoarţei terestre în zona actuală a Mării Negre, a format canalul de legătură Dardanele-Bosfor şi a dat naştere Mării Negre în forma actuală. Cataclismul a determinat, cel mai probabil, scufundarea Atlantidei şi dispariţia acestei civilizaţii.
Două falii tectonice extrem de active se intersectează în această zonă (Turcia şi Grecia) iar un focar care  mocneşte stă la 100km adâncime în zona Vrancei.
E bine să luăm în calcul un scenariu în care o gaură imensă apare pe fundul Mării Negre. Reprezintă mai mult decât cutremurele din Vrancea, decât apariţia unor găuri în Câmpia Română sau reactivarea zonei vulcanice din Carpaţii Orientali.
Prăbuşirea scoarţei şi apariţia unui imens crater pe fundul Mării Negre, ar da naştere unui val de apă care ar înghiţi Litoralul şi Delta şi ar elibera zăcămintele azotato-carbonice de pe fundul mării, otrăvind populaţia. Acesta este cel mai mare pericol tectonic pentru România. În 2008 am publicat în Manifest, va fi revoluţie, în suplimentul dedicat României, o atenţionare asupra acestui pericol, un cutremur în Marea Neagră. În vara lui 2009 a avut loc un seism de mică intensitate şi de atunci a început să se vorbească despre pericolele seismice ale Mării Negre.
E necesar să cunoaştem Pământul, să direcţionăm cercetarea spre a înţelege dinamica lui internă şi să instruim populaţia. 


3 comentarii:

  1. Povesti de adormit copiii. Atlantida, potopul... exista probe concludente ca aceastea ar fi fost reale? Eu nu cred.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Potopul, ruperea Dardanelelor si a Bosforului, formarea Marii Negre... se stiu!

      Ștergere
  2. In partea banatului se spunea mai demult ca nu exista risc seismic, dar se pare ca pe toate hartile seismice mai noi, acolo este posibil sa apara un eventual seism.

    RăspundețiȘtergere

commentul va fi publicat dupa verificare; nu postati reclame!

futurism | futurology | neofuturism

Manifest | va fi revolutie

Comunionismul

Communionism's Blog

=========================================
Daca doriti inserarea acestui twitter Mircea Batranu in blogul sau site-ul vostru copiati scriptul urmator:

Faceți căutări pe acest blog