MIRCEA BATRANU


Author Mircea Batranu
Căutaţi în textul integral al cărţilor mele
Cercetare si prognoza despre evolutia societatii si a tehnologiei in secolul XXI si mileniul trei! Analiza fenomenelor neobisnuite!
Ce va fi mâine? Dar ce va fi poimâine? Am pregătire didactică, studii şi experienţă în ştiinţă, tehnologie şi umanism! Aici prezint prognoza în evoluţia relaţiilor sociale, a tehnologiei şi a dezvoltării umane! Şi vă voi dezvălui şi modul de analiză şi prognoză!
-vezi prezentarea blogului-
Preluati flux-sumar RSS sau manual 5 (cinci) randuri plus link pe continuare! Se scrie titlul autorul si suportul (Futurism-Futurologie)
Va rog sa respectati drepturile de autor!
futurism futurology neofuturism
englishThis is a blog for the future presentation! What will be tomorrow? But what will be the day after tomorrow? Here I present a part of my predictions! I have experience in science, technology and humanism! Based on them, I estimate the evolution of the social relations, of the technology and of the human development! And I will reveal you how I prognose the future!

marți, 8 iunie 2010

Marea gaură din Guatemala e semnul Pământului

Probabil că aţi văzut-o pe internet şi pe posturile TV. Imaginile sunt şocante!
gaura din guatemala

(imagine de pe TOP 10 - Top 10 Most Amazing Holes In The World http://www.worldinterestingfacts.com/nature/top-10-most-amazing-holes-in-the-world.html)
***
Vă rog să citiţi cu atenţie aceste trei fragmente şi eventual să interpretaţi în baza lor “gaura din Guatemala”:
Fragmentul 1
cartea “Nea Vasile şi japonezul”  şi cu referire la Omul Lunii şi Omul Pământului, cap.6 - Podul, pag.82:
“- Sunt multe lucruri despre care nu se vorbeşte nea Mircea, dar, te tratez ca pe-un prieten şi-ţi spun faptele aşa cum sunt. Uite, poate ai ocazia să cunoşti oameni care-au construit la indicaţiile lui ăl bătrân. Păi ce, avea cineva curajul să-l contrazică pe Ceauşescu? Se mergea pe principiul « zi ca el şi fă ca tine ». El nu ştia legile astea şi dacă spunea « faceţi aici un pod », toţi îl aprobau, aplaudau, se angajau să-l facă dar cel de meserie hotăra locul. Apoi când venea ăl bătrân îi spuneau că la indicaţiile lui preţioase. Fii atent ce-ţi spun. Poţi construi pe mlaştină, pe stâncă, pe nisip, pe valea unui torent dar respectând legile pământului şi-ale apei. Altfel, construcţia ta nu rezistă. Zidul poate rezista un timp dar nu are duritate şi viaţa în el  şi se stinge. Legile astea nu sunt scrise.
- Da Vasile, în regulă dar spune-mi de unde vin legile astea?
- Nu ştiu. Eu văd Pământul ăsta care ne ţine pe toţi ca pe un animal blând care trebuie să respire. Sunt convins că are şi-un suflet. Sau poate că ţine sufletele tuturor celor ce s-au dus. Cum să mai respire dacă eu îl sufoc? Şi-atunci se revoltă şi el.
- Dar tu când ai simţit prima dată pământul?
- Ştiu şi eu? Când eram copil nu mă puteam apropia de anumite locuri. Simţeam ca o sperietură-n mine, ca o agitaţie. în unele locuri chiar îmi bătea inima mai tare şi transpiram. După aceea, în şcoală, nu mai puteam să vorbesc despre asta că riscam să mă dea afară. Doar Partidul ne dădea voie ce şi cum să gândim.
- Locurile astea te influenţează tot timpul?
- Nu mereu. Le simt dar nu au intotdeauna aceeaşi putere. Camera unde s-a prăpădit maică-mea era aşa. Am tot incercat s-o mut de-acolo dar n-a vrut. După ce s-a dus, am demolat şi camera. Aşa-i şi cu ceea ce ridicăm, poduri şi case, biserici, drumuri, tunele. Nu te-ai intrebat niciodată de ce se-ntâmplă accidente numai în anumite zone pe un drum? Că doar nu adorm toţi şoferii la accidente tocmai acolo, sau acolo nu mai sunt atenţi sau mai ştiu eu ce altele se-ntâmplă.
- Vasile, dacă e aşa cum spui tu, ce-ar trebui să facă cei de la drumuri, să zicem, ca să rezolve problema locurilor cu cele mai multe accidente?
- Schimbi traseul, nu-i aşa greu. Ocoleşti zona aia cu zece sau douăzeci de metri. Eu aşa văd lucrurile. Dar trebuie cineva care simte pământul să meargă acolo. Şi apoi să scoată vechea şosea şi să-i redea dreptul pământului. Au făcut blocuri la grămada fără să mai ţină cont de respiraţia asta. Nu vezi că sunt apartamente unde oamenii innebunesc, se-mbolnăvesc, familiile se destramă, unde sunt certuri şi probleme? Iar în altă parte te simţi foarte bine fără să ai nevoie de nimic altceva?
Cei ce-au ridicat mânăstirile ştiu asta. Deci sunt nişte chestii care trebuie să le respecţi.
*
Atunci, pe moment,  nu dădusem prea mare importanţă acestor amanunte. Aici era cheia pentru ceea ce aveam să aflu şi care mi-a dat peste cap nivelul de înţelegere şi cunoştinţele. Am revenit la discuţie.”

Fragmentul 2 +
cartea “Nea Vasile şi japonezul” - cap.16 Scrisoarea lui Kazuki, pag.179-180:
Incercam să fac o recapitulaţie a celor scrise de Kazuki, ca să îmi consolidez cunoştinţele şi să elimin erorile.
Kazuki se refugiase în timpul bombardamentelor într-o peşteră, o grotă de fapt, pe ţărmul aspru al insulei Tanegashima spre Oceanul Pacific. Acolo s-a îmbolnăvit rău. Instinctual s-a retras cu ultimele forţe spre o zonă a grotei, apoi a leşinat.
Şi-a revenit după douăsprezece zile ca urmare a unei raze de lună primită pe obraz şi a avut puterea să iasă singur din grotă, să prindă peşte şi să se inzdrăvenească.
Geniul lui insă a realizat că o serie de fapte, care nu au o explicaţie elementară imediată, au împlinit acest tablou.
Atunci, Kazuki a inceput să construiască o teorie care să explice aceste fenomene.
Vom vedea ce ne spune despre marea lui descoperire.”


Fragmentul 3 +
cartea “Manifest-Va fi revoluţie!” + în Anexa-O privire asupra României, în subcap.Vânzarea României -pag.103:
„… Membri ai parlamentului României, ai guvernului şi ai altor instituţii au averi de milioane de euro făcute numai din trafic de influenţă sau din proprietăţi de stat, încasând comisioane din orice tranzacţie şi intervenţie în administrarea ţării. Tupeul de borfaş însă îi face să se acopere cu moşteniri de la rude decedate şi împrumuturi de la prieteni, sute de mii şi milioane de euro.
Va trebui să răspundă cineva cum veţi rezolva voi, cei ce conduceţi România, următoarele crize, atâta timp cât noi nu mai avem ca ţară dreptul asupra resurselor proprii …etc...
În cazul unor catastrofe naturale:
·        ....o prăbuşire a scoarţei terestre în zona Băneasa - Bărăgan,
·        ....eliberarea imensei mase azotato-carbonice de pe fundul Marii Negre, în urma unui cutremur, purtată de un tsunami pe Litoral (dezechilibre hidro şi mai ales aero – otrăvirea populaţiei)
În toate aceste cazuri la ce armată veţi apela? Pe cine veţi chema?
Aţi transformat militarii în vânători de euro şi dolari pe diverse fronturi în lume dar dacă e nevoie să se deplaseze trupele şi tehnică prin ţară n-are cine construi un pod, un drum distrus. Sunt sate fără căi de comunicaţie, fără electricitate, fără posibilitatea educării copiilor, iar voi cei ce aţi acaparat puterea în ţară defilaţi pe sloganuri idioate şi vă expuneţi cu neruşinare minciunile.
Aceasta am scris-o în 2008.
Priviţi structura solului în ruptura de scoarţă din Guatemala. Nu e coroziune. Este o ruptură bruscă! Are peste zece metri! Forţa ce a determinat ruptura este imensă! Ea nu e datorată spălării subsolului de către apele de adâncime sau tasării!
Prăbuşirea scoarţei terestre în nordul Bucureştiului va fi un fenomen asemănător găurii din Guatemala, posibil de mult mai mare amplitudine! Iar o prăbuşire a scoarţei pe fundul Mării Negre va provoca un adevărat dezastru pe litoral.
Suntem într-o perioadă în care concepţia despre Pământ se va schimba radical. Pământul nu este o piatră moartă pe care trăiesc oamenii. Veţi vedea ce lucruri uimitoare vor urma!

Pe YouTube veţi găsi prezentări video:

Descarca de aici
Gaura din Guatemala.pdf

Mircea Bătrânu
8 Iunie 2010
Acest articol va fi publicat în blogul Futurism-Futurologie
http://mirceabatranu-futurism.blogspot.com

==================================== 23 iulie 2010====================
In imagine aveti o gaura produsa in Milwaukee -preluare de pe Yahoo 
gaura din Milwaukee
Daca veti compara cu Gaura din Guatemala veti vedea marile diferente nu numai privind dimensiunile ci si tipul! Aici este o spalare a subsolului si prabusirea stratului superior! In Guatemala este o ruptura in strat! Poate fi un "drept al pamantului" incalcat in amandoua cazurile!

===================  Dreptul Pamantului in China  =======================
china lanslide
In imagine aveti o ruptura (alunecare de teren) in China - postare de pe Examiner.com - Danita Craft
Activitatile umane dezechilibreaza terenul dar cele mai mari dezechilibre nu sunt ansamblurile urbane ci barajele si digurile hidrocentralelor! Iar Pamantul isi va cere drepturile (starea de echilibru)!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

commentul va fi publicat dupa verificare; nu postati reclame!

futurism | futurology | neofuturism

Manifest | va fi revolutie

Comunionismul

Communionism's Blog

=========================================
Daca doriti inserarea acestui twitter Mircea Batranu in blogul sau site-ul vostru copiati scriptul urmator:

Faceți căutări pe acest blog