MIRCEA BATRANU


Author Mircea Batranu
Căutaţi în textul integral al cărţilor mele
Cercetare si prognoza despre evolutia societatii si a tehnologiei in secolul XXI si mileniul trei! Analiza fenomenelor neobisnuite!
Ce va fi mâine? Dar ce va fi poimâine? Am pregătire didactică, studii şi experienţă în ştiinţă, tehnologie şi umanism! Aici prezint prognoza în evoluţia relaţiilor sociale, a tehnologiei şi a dezvoltării umane! Şi vă voi dezvălui şi modul de analiză şi prognoză!
-vezi prezentarea blogului-
Preluati flux-sumar RSS sau manual 5 (cinci) randuri plus link pe continuare! Se scrie titlul autorul si suportul (Futurism-Futurologie)
Va rog sa respectati drepturile de autor!
futurism futurology neofuturism
englishThis is a blog for the future presentation! What will be tomorrow? But what will be the day after tomorrow? Here I present a part of my predictions! I have experience in science, technology and humanism! Based on them, I estimate the evolution of the social relations, of the technology and of the human development! And I will reveal you how I prognose the future!

vineri, 17 iunie 2011

O problema sensibila, transplantul organelor de la un nebun

Era poate bine să scriu în titlu "de la un donator cu probleme" dar puterea exemplului are un impact mai mare decât puterea teoriei!
lantul ADN
Organele politistului din Oradea, cel care şi-a ucis părinţii şi a încercat să se sinucidă, aflat în moarte cerebrală, au fost prelevate pentru a fi transplantate unor pacienţi aflaţi în situaţii foarte grave. Ficatul, rinichii, corneea şi ţesuturi au luat cinci direcţii de transplant pentru cinci subiecţi.
Cred că ar trebui urmărite cu mare atenţie, în timp, persoanele cărora le-au fost transplatate organele.
Celula conţine în ea codul personal.
Sunt un adept al teoriei fractalilor, fără a excela sau a opera cu ea dar ştiu că în clonare, prelevarea de celule este extrem de importantă pentru că în celule se găseşte codul întregului. În analizele de ADN pentru identificare, se caută identificarea aceluiaşi cod.
fractali - multimea Phoenix
Dacă celula deţine codul întregului iar întregul are acelaşi comportament ca şi celula, atunci ne putem trezi cu situaţii foarte grave dar în egală măsură putem utiliza procedeul pentru un nou spaţiu al cercetării. Nu uitaţi că utilizarea celulelor stem se bazează pe dezvoltarea codului, primit prin celulele stem, în propriul corp.
S-ar putea descoperi toţi criminalii lumii şi nu numai!

7 comentarii:

  1. U R A N U S
    Am citit art. despre acest politist, nu cred ca a fost un nebun(bolnav mental) ci mai degraba circumstantial, in acest circumstantial imvocand si starea si circumstantele generale ale societatii romanesti actuale.cazuri in care parintii nu sunt de acord cu alegerea odraslei(indiferent ca e baiat sau fata) sunt cu gramada si au fost si inainte de "89, insa atunci, datorita perceptiei generale, -cred ca - nimeni nu si-a ucis parintii pentru asa ceva, mai degraba o sinucidere.Acum, datorita libertatii de informare, mai toti copiii afla despre lucruri care -la acel timp- nici nu ajungeau la garnitele Romaniei, si astfel, acum, incet,incet, se modifica patternurile mentale, devine din ce in ce mai usor (mai ales pe fondul unei scaderi a factorului educatie si a cresterii saraciei si -in general- a inechitatii sociale) ca indivizii stresati, sa gaseasca iesiri din criza, in moduri extreme, chiar spectaculoase,pentru ca in acest joc al mintii intra si cum va fi el/ea privit de contemporani si posteritate(ei cred ca, ca un erou sau ca un mare geniu neinteles) si mai ales, sau intr-o oarecare masure, cum va fi apreciat de el sau ea (in acest caz) pentru care el a comis acest act "suprem".Cat despre transmiterea unor boli prin organele donate , iata un caz f. concret:
    un tip tanar(sub 30) moare prin overdose de cocaina si automat devine eligibil ca donator si 3 alte persoane primesc organe de la acesta.Totul merge bine cu cei 3, cateva saptamani, dupa care cel mai tanar incepe a avea crize nervoase severe, apoi moare, totul se pune pe reactia adversa la noul ficat. Numai ca dupa alte zile si ceilalti doi primitori mor, la fel, dupa crize nervoase, iar de aici se ridica intrebarile si incep testarile. Nu se gaseste nimic special, pana la urma se trimit probe la cel mai mare laborator din lume(din Atlanta, mai este doar unul singur de aceiasi factura, in Rusia, cred)care mentine in viata toate microorganismele posibile, si de aici se ajunge la concluzia ca cei trei murisera de rabie(turbare) infectatii fiind prin organele donate.Cand se revad fotografiile mortului donator, acesta avea pe pielea pieptului o multime de mici "intepaturi", care initial au fost puse pe reactii sau raniri specifice drogatilor.Numai ca , la o cercetare minutioasa a casei unde acesta locuise, se descopera ca podul casei era plin cu lilieci((in acea zona numiti lilieci-vampiri) si la analizele de lab. se dovedeste ca acestia erau infectati cu rabie, iar ei il muscasera pe tanar, cand acesta era lovit de amoc.

    RăspundețiȘtergere
  2. @Uranus
    un caz impresionant cel descris de tine dar e o problema virala' eu ma refer la codurile interne iar urmarile inca nu sunt cunoscute pentru ca nu a fost timpul necesar statisticii!

    RăspundețiȘtergere
  3. U R A N U S
    Nu cred ca un ficat al unui bolnav mental va restructura mintea primitorului, asa cum nici carnea de iepuri(sa zicem) cu modificari genetice, va influenta in vreun fel -negativ- (sau in general) pe cei care o consuma. Daca se face un transplant de creier, sau de cap, e cu totul altceva, ca in "Capul Profesorului Dowel", scisa de rusul Alex.Belaeev (celebru cu "Omul Amfibie"- premiul Nobel), pentru ca daca se transpalneaza (doneaza) SNC, este normal ca acest organ , va duce in noua casa, toate hibele sale.

    RăspundețiȘtergere
  4. codul e la nivel de celula!
    Baza de date/ arhiva/ este in creier si probabil parte din ea pe retina;
    dar codul este la nivel de celula!
    Eu la asta ma refer!

    RăspundețiȘtergere
  5. U R A N U S
    ASTA AR INSEMNA CA O SIMPLA AMALGAMARE DE CELULE -DE ORICE STRUCTURA- ALE UNUI OM CU UN ANIMAL INFERIOR, VA DUCE LA ANIMALIZAREA OMULUI SAU-INVERS- LA UMANIZAREA ANIMALULUI? Referirea este facuta inclusiv la injectarea (metoda f. specifica) cu celule vii -sa zicem- de la un animal inferior la om.Cel mult se va produce o reactie puternica de rejectie, respectivele celule vor fi digerate de corpul uman si totul va intra in normal.In realitate se fac "transplanturi" de la porc la om, si anume valvulele cardiace, unii pacienti le accepta, alte organisme nu.Dar nu se injecteaza bagajul genetic al porcului, la om, prin combinare de tesuturi9celulu).

    RăspundețiȘtergere
  6. Daca nu au aceeasi structura de cod (aceeasi specie) atunci nu se transmite; eu ridic acest semn de intrebare!

    RăspundețiȘtergere
  7. U R A N U S

    Exact.Insa si interspecie, este la fel, se fac tot soiul de transplanturi, iar primitorii nu-si modifica aparentele si fondul cu nimic, sau sensibil sa semene cu donatorul, pentru ca transplanturile sunt deobicei o proportie mica, si noul organ(tesut) este -practic- obligat sa ia caracteristicile noului organism si nu invers, insa daca s-ar reusi un transplant de 75% , atunci se poate ridica problemei identitatii, pentru ca majoritatea organelor vor functiona ca in vechiul corp.problema este f. f. complicata, insa bolile mentale(daca sunt pur mentale) nu se pot transmite, decat in caz de transpalnt de cap,SNC sau doar creier.

    RăspundețiȘtergere

commentul va fi publicat dupa verificare; nu postati reclame!

futurism | futurology | neofuturism

Manifest | va fi revolutie

Comunionismul

Communionism's Blog

=========================================
Daca doriti inserarea acestui twitter Mircea Batranu in blogul sau site-ul vostru copiati scriptul urmator:

Faceți căutări pe acest blog