MIRCEA BATRANU


Author Mircea Batranu
Căutaţi în textul integral al cărţilor mele
Cercetare si prognoza despre evolutia societatii si a tehnologiei in secolul XXI si mileniul trei! Analiza fenomenelor neobisnuite!
Ce va fi mâine? Dar ce va fi poimâine? Am pregătire didactică, studii şi experienţă în ştiinţă, tehnologie şi umanism! Aici prezint prognoza în evoluţia relaţiilor sociale, a tehnologiei şi a dezvoltării umane! Şi vă voi dezvălui şi modul de analiză şi prognoză!
-vezi prezentarea blogului-
Preluati flux-sumar RSS sau manual 5 (cinci) randuri plus link pe continuare! Se scrie titlul autorul si suportul (Futurism-Futurologie)
Va rog sa respectati drepturile de autor!
futurism futurology neofuturism
englishThis is a blog for the future presentation! What will be tomorrow? But what will be the day after tomorrow? Here I present a part of my predictions! I have experience in science, technology and humanism! Based on them, I estimate the evolution of the social relations, of the technology and of the human development! And I will reveal you how I prognose the future!

vineri, 8 aprilie 2011

Pericolul din Honshu. Semnul dezastrului.

Aseară sistemul American Earthquake Hazards Program a anunţat două cutremure de magnitudine 7,4 Richter în apropierea Insulei Honshu, la o diferenţă de aproximativ 40 de secunde. Zona este de seismicitate maximă. După câteva zeci de minute s-a revenit şi s-a comunicat că a fost un singur cutremur de 7,1R.
Ce s-a întâmplat de fapt?
Am găsit următoarea explicaţie:
Între focarul cutremurului şi Insula Honshu se află o cavitate subterană. (vezi img.1)
japan honshu earthquake 7 april 2011
Unda seismică se reflectă în interiorul cavităţii şi generează o a doua undă de intensitate mai mică dar aceasta se suprapune peste o replică a cutremurului de magnitudine aproximativ 6R. Atfel, aparatura va înregistra două cutremure de mare magnitudine!
În 11 martie 2011 nu s-a înregistrat aşa ceva pentru că durata cutremurului a fost foarte mare, aproximativ două minute şi a suprapus unda cavităţii peste unda cutremurului.
Foarte probabil, valul tsunami a fost de dimensiuni dezastuoase ca urmare a suprapunerii acestor unde.
Dacă datele şi interpretarea mea sunt corecte, înseamnă că pericolul asupra Insulei Honshu este imens. Colapsul cavităţii existente va genera un tsunami uriaş care va mătura partea nordică a Insulei Honshu! Pericolul este cu atât mai mare cu cât centralele nucleare sunt în funcţiune!
japan honshu danger
Multe se vor schimba in Japonia! Acest cutremur a anunţat că în Oceanul Pacific în apropierea Insulei Honshu există un mare pericol!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

commentul va fi publicat dupa verificare; nu postati reclame!

futurism | futurology | neofuturism

Manifest | va fi revolutie

Comunionismul

Communionism's Blog

=========================================
Daca doriti inserarea acestui twitter Mircea Batranu in blogul sau site-ul vostru copiati scriptul urmator:

Faceți căutări pe acest blog