MIRCEA BATRANU


Author Mircea Batranu
Căutaţi în textul integral al cărţilor mele
Cercetare si prognoza despre evolutia societatii si a tehnologiei in secolul XXI si mileniul trei! Analiza fenomenelor neobisnuite!
Ce va fi mâine? Dar ce va fi poimâine? Am pregătire didactică, studii şi experienţă în ştiinţă, tehnologie şi umanism! Aici prezint prognoza în evoluţia relaţiilor sociale, a tehnologiei şi a dezvoltării umane! Şi vă voi dezvălui şi modul de analiză şi prognoză!
-vezi prezentarea blogului-
Preluati flux-sumar RSS sau manual 5 (cinci) randuri plus link pe continuare! Se scrie titlul autorul si suportul (Futurism-Futurologie)
Va rog sa respectati drepturile de autor!
futurism futurology neofuturism
englishThis is a blog for the future presentation! What will be tomorrow? But what will be the day after tomorrow? Here I present a part of my predictions! I have experience in science, technology and humanism! Based on them, I estimate the evolution of the social relations, of the technology and of the human development! And I will reveal you how I prognose the future!

vineri, 11 martie 2011

Se rastoarna pamantul Japoniei?

Există o legătură între cutremurele din Pacific şi cele din Balcani?
Se întâmplă ceva cu Pământul, pe zi ce trece sunt tot mai multe evenimente care ne domină şi ne stăpânesc.
Un cutremur de 8,9 grade pe scara Richter s-a produs în Pacific, în largul insulei Honshu la 80km, astăzi 11 martie 2011 la ora locală 14,46.

Puterea deosebit de mare a cutremului a determinat producerea unor valuri Tsunami care au măturat coastele Japoniei şi ale celorlalte ţări din Pacific. Imaginile furnizate de posturile TV şi de marile agenţii de presă, sunt terifiante! Valurile au măturat tot ceea ce au întâlnit în cale, case, poduri, copaci, uzine, maşini şi oameni!
cnn + reuters
Dezastrul e major şi probabil, cu tot sistemul disciplinat existent în instituţiile japoneze, se vor înregistra mii de morţi iar la nivelul celorlalte insule ale Pacificului, pagubele vor fi imense.
Cutremurul şi efectele pot fi comparate cu marele cutremur de 9,1 grade pe Richter, produs în 26 decembrie 2004 în largul insulei Sumatra.
Diferenţa este o problemă de dezvoltare şi de educaţie iar numărul mult mai redus al victimelor în Japonia are o astfel de explicaţie.
Pentru că pe posturile TV apar personaje mai mult sau mai puţin pregătite, care dau verdicte din cele mai dubioase, vă recomand să accesaţi Sistemul American de Supraveghere a cutremurelor „US Geological Survey Program” şi să preluaţi datele unor observatori de tipul sistemelor automate de supraveghere!

japan earthquake
130 km (80 miles) E of Sendai, Honshu, Japan
178 km (110 miles) E of Yamagata, Honshu, Japan
178 km (110 miles) ENE of Fukushima, Honshu, Japan
373 km (231 miles) NE of TOKYO, Japan
-----------------------
Luati informatiile de pe o sursa sigura
US Geological Survey Program
iar Tsunami alert - AICI
Există legătură între cutremurele din Pacific şi cele din Balcani?
Unii au apărut şi-au spus „Nu, nu există nicio legătură!”.
Pământul este un sistem complex cu o structură şi dinamică cunoscute prea puţin. Este însă un sistem semideschis care are un schimb energetic cu universul. Ştim că un fenomen local la nivelul atmosferei, poate influenţa atmosfera în altă zonă a Pământului, un fenomen la nivelul oceanului planetar poate produce modificări majore (vezi curenţii oceanici) şi atunci de ce nu s-ar condiţiona diversele mişcări ale scoarţei terestre?
Eu afirm că e foarte posibil să existe o condiţionare a tuturor fenomenelor la nivelul Pământului, dar nivelul actual al cunoştinţelor nu ne permite să-l înţelegem acum.
Pământul, un corp viu pe care încă nu-l înţelegem!

2 comentarii:

 1. Presa, implicit blogger-ii, constituie o amenintare la adresa sigurantei nationale.Am aflat de dimineata, din comentariile unui specialist in siguranta constructiilor, ca seismicitatea, cutremurele, nu mai sunt pe lista amenintarilor la adresa statului, societatii romanesti.
  Cu asa conducatori ,cum cred ca nu am avut niciodata in istoria romanilor, sa nu ne miram ce dezastre umanitare ne vor lovi dupa producerea unor catastrofe naturale.Despre razboi nu mai are rost sa vorbim, daca noi formam o unitate operativa(de blindate, in 2009...)cu tancuri T-55, noi fiind tara membra NATO!!!
  Doamne ajuta!
  PS-Merge si un "Doamne fereste!"....

  RăspundețiȘtergere
 2. Domnule
  Noi deja suntem in razboi! Ne-au dezarmat si ne-a furat veniturile!

  RăspundețiȘtergere

commentul va fi publicat dupa verificare; nu postati reclame!

futurism | futurology | neofuturism

Manifest | va fi revolutie

Comunionismul

Communionism's Blog

=========================================
Daca doriti inserarea acestui twitter Mircea Batranu in blogul sau site-ul vostru copiati scriptul urmator:

Faceți căutări pe acest blog