MIRCEA BATRANU


Author Mircea Batranu
Căutaţi în textul integral al cărţilor mele
Cercetare si prognoza despre evolutia societatii si a tehnologiei in secolul XXI si mileniul trei! Analiza fenomenelor neobisnuite!
Ce va fi mâine? Dar ce va fi poimâine? Am pregătire didactică, studii şi experienţă în ştiinţă, tehnologie şi umanism! Aici prezint prognoza în evoluţia relaţiilor sociale, a tehnologiei şi a dezvoltării umane! Şi vă voi dezvălui şi modul de analiză şi prognoză!
-vezi prezentarea blogului-
Preluati flux-sumar RSS sau manual 5 (cinci) randuri plus link pe continuare! Se scrie titlul autorul si suportul (Futurism-Futurologie)
Va rog sa respectati drepturile de autor!
futurism futurology neofuturism
englishThis is a blog for the future presentation! What will be tomorrow? But what will be the day after tomorrow? Here I present a part of my predictions! I have experience in science, technology and humanism! Based on them, I estimate the evolution of the social relations, of the technology and of the human development! And I will reveal you how I prognose the future!

marți, 15 iunie 2010

Despre blestemul pus pe Ceauşescu!

Citiţi vă rog cu mare atenţie!
 NOTĂ: Am decis să postez aici acest articol întrucât în viitorul apropiat se va schimba radical concepţia despre lume şi viaţă! Eu voi dezvolta o teorie a existenţei  în lucrarea Ontologia-MSV! În acest articol nu voi dezvolta subiectul şi nici elemente de teoria spiritelor dar veţi reţine că sufletul şi stările noastre aferente lui aparţin sferei spirituale a vieţii iar stări precum foamea, setea, frigul aparţin sferei materiale a vieţii!
*
Blestemul este un spirit negativ, distructiv, născut din starea de invidie, frustrare, ură sau durere a unei mătci. Matca poate fi sufletul unei femei sau al unui bărbat. Blestemul născut pe matcă se-ndreaptă spre cel destinat şi se fixează pe sufletul lui, determinându-i reacţiile în zona respectivă! Zi de zi trimiţi acest spirit negativ pe ţinta ta.
Spre exemplu:
În sufletul tău se naşte blestemul pe cel ce te-a furat „Blestemat să fii în veci tu cel ce mi-ai furat banii, să mori în sărăcie, să n-ai după ce bea apă!” sau  „Blestem de moarte să fie pe capul tău!” sau „Să te ia dracu când ţi-e lumea mai dragă!”. Unele pot fi blesteme de accidente sau moarte! După ce se împlineşte blestemul, spiritul purtător se-ntoarce la matcă, acolo de unde a fost generat şi poate produce acelaşi efect!
De-asta învăţătura religioasă îţi cere să nu blestemi, pentru că blestemul se-ntoarce asupra ta!
Dacă însă blestemul este lansat de un om pe moarte, el se va fixa pe destinatar, pe ţintă, şi nu va mai avea unde reveni. Blestemul îşi va împlini rolul pe „victimă”. De asta merg oamenii să-l vadă în viaţă pe un muribund, ca să-şi ceară iertare de la el! Această iertare îl absolvă de eventualele spirite negative (mai ales blesteme) trimise spre el înainte.
Cazul lui Ceauşescu!

zona antim uranus
biserica alba postavari
Distrugerea Bisericii Albe Postavari

Ne întoarcem în 1980. Ceauşescu a dărâmat casele din zona Uranus pentru a construi Casa Poporului, actualul Palat al Parlamentului. Un bătrân a murit lângă ruinele propriei case, ca un câine, sprijinit cu capul de zid! Bătrânul l-a blestemat înainte de moarte „Blestemat să fii să mori ca un câine lângă zid, să se-aleagă praful de tine şi de-ai tăi!” şi ar fi rostit blestemul ăsta până a murit! 
ceausescu executat
Cei din anturajul lui Ceauşescu ştiu asta şi vedeţi ce s-a întâmplat cu el şi familia lui! Nicolae şi Elena Ceauşescu au fost împuşcaţi lângă zidul unei unităţi militare iar Nicu şi Zoe Ceauşescu au murit de cancer!
*
Uneori crucea te ajută să scapi de blesteme dar punerea sub semnul crucii înseamnă să respecţi cele zece porunci iar între ele găsim:
5. Cinsteste pe tatal tau si pe mama ta, ca bine sa-ti fie si multi ani sa traiesti pe pamant.
Pe înţelesul tuturor înseamnă “să nu le furi pensia”. De-asta în lumea catolică nu se ating de pensii!
8. Să nu furi! –ATENŢIE- la noi se bea şampanie pe hoţia în comun!
9. Sa nu ridici marturie mincinoasa impotriva aproapelui tau.- Minciuna e politică oficială de stat în România!












Cine are urechi, ochi şi minte, să le deschidă!



2 comentarii:

  1. (By U R A N U S)Blesteme, etc.,etc., este doar non-sen! Blestemele , ca si profetiile se realizeaza doar in 2 circumstante: cand cel care face blestemul (sau profetia) are posibilitatea directa sau indirecta(prin interpusi) sa participe la infaptuirea ei(se pot da milioane de exemple) sau , in cazul profetiilor( blesteme, cand acestea sunt negative) ,profetii realizeaza acest lucru prin:
    -detinerea unei capacitati de analiza extraordinare(si "vad" in timp), sau
    -prin primirea acelor informatii (chiar fara sa fie constienti de acest lucru, (fie prin somn, fie ca o "inspiratie"), de la o entitate superioara(ca IQ , cat si in multe alte aspecte, probabil), care dicteaza aceste profetii , ori pe baza unor statistici(deci pe presupunerea repetarii ciclurilor de fenomene), ori pentru ca are capacitatile sa influenteze evenimentele si sa le conduca la aparitia acestor profetii.
    Cat despre moartea prin cancer, a beizadelelor ceausiste, aceasta s-a intamplat prin punerea in aceiasi linie a unui lant de evemnimente negative,care se constata zi de zi la milioane de subiecti, fie bogati, fie saraci, fie din case regale,etc. fie din randul maselor...In cazul celor doi, cauza principala a cancerului (chiar daca a fost mostenit, si atunci aceasta cauza a fost declansatorul galopant al starii respective) l-a constituit stress-ul datorat schimbarii bruste in stilul de viata, sub toate aspectele, dar mai ales psihologic, cea ce a declansat dezechilibre masive ale sistemului neuro-hormonal, cea ce in final a dus la confuzii serioase si repetate la nivel de celule, care au inceput sa functioneze nebuneste, inclusiv in inmultire.

    RăspundețiȘtergere
  2. Dar despre Blestemul lui Tutankhamon, despre blestemul de dincolo de moarte, moria, ai auzit?
    Daca nimic pe lume nu-i intamplator, si eu asta cred, atunci nu e greu de gasit legaturile!

    RăspundețiȘtergere

commentul va fi publicat dupa verificare; nu postati reclame!

futurism | futurology | neofuturism

Manifest | va fi revolutie

Comunionismul

Communionism's Blog

=========================================
Daca doriti inserarea acestui twitter Mircea Batranu in blogul sau site-ul vostru copiati scriptul urmator:

Faceți căutări pe acest blog