MIRCEA BATRANU


Author Mircea Batranu
Căutaţi în textul integral al cărţilor mele
Cercetare si prognoza despre evolutia societatii si a tehnologiei in secolul XXI si mileniul trei! Analiza fenomenelor neobisnuite!
Ce va fi mâine? Dar ce va fi poimâine? Am pregătire didactică, studii şi experienţă în ştiinţă, tehnologie şi umanism! Aici prezint prognoza în evoluţia relaţiilor sociale, a tehnologiei şi a dezvoltării umane! Şi vă voi dezvălui şi modul de analiză şi prognoză!
-vezi prezentarea blogului-
Preluati flux-sumar RSS sau manual 5 (cinci) randuri plus link pe continuare! Se scrie titlul autorul si suportul (Futurism-Futurologie)
Va rog sa respectati drepturile de autor!
futurism futurology neofuturism
englishThis is a blog for the future presentation! What will be tomorrow? But what will be the day after tomorrow? Here I present a part of my predictions! I have experience in science, technology and humanism! Based on them, I estimate the evolution of the social relations, of the technology and of the human development! And I will reveal you how I prognose the future!

duminică, 29 ianuarie 2012

Puterea extraordinara a omului. Preambul.

În articolul Eugenismul genetic, cea mai cumplita arma a lumii, din 28 septembrie 2011, am promis că voi reveni cu detalii privind puterea uimitoare a omului.
Apoi, am publicat în 31 decembrie 2011 articolul Predictii Mircea Batranu: Anul 2012 va fi Anul Omului
Puterea uimitoare a omului şi Anul Omului, iată întradevăr un spaţiu demn de explorat.
Voi începe acum o serie de postări despre acest spaţiu! 
Ceea ce vă prezint este experienţă şi analiză proprie şi de aceea nu am bibliografie ataşată prezentării iar pentru cei ce preferă ascultarea, voi ataşa fiecărui post, un fişier audio.
Pare un paradox faptul că omul crează teorii, tehnologii şi maşini care să-l ajute să afle secretele lumii, în timp ce mintea lui pătrunde mult mai uşor în aceste unghere ale existenţei. Atunci, de ce ar creea aşa ceva? Răspunsul ţine de ştiinţă, aceea care impune verificarea teoriilor prin experimente. Apoi e vorba de valorificarea tehnologică a noului. Dar mai este ceva! Orice nouă descoperire, orice nouă teorie, orice nouă invenţie, ne aduce într-o zonă a orizontului în care se deschid alte căi ale cunoaşterii, alte orizonturi, iar mintea face pasul următor.
Nu există o limită a acestei cunoaşteri la fel cum nu există o moarte a Universului deşi o serie de teorii încearcă să creioneze acest scenariu. Dacă Universul ar fi o supă materială, ar fi posibil să-i prognosticăm sfârşitul. Dar Universul este o construcţie de alt tip, din cărămizi simple şi legităţi complexe. Întrucât acest domeniu este atât de vast, voi prezenta Arhitectura Existenţei separat.
Până atunci, voi face căteva referiri la puterea extraordinară a omului şi la capacitatea uimitoare a minţii umane. Nu folosesc termeni de genul extrasenzorial, paranormal, supranatural întrucât toate acestea aparţin minţii şi structurii umane.
Există oameni care simt mediul şi care "văd" zone în care e greu sau chiar imposibil de pătruns astăzi, oameni care văd viitorul, oameni a căror minte cercetează zone şi localizează obiecte. Unele minţi pot influenţa alte minţi de la distanţă. Pentru că o astfel de capacitate nu putea rămâne, ea însăşi, nedetectată, au apărut oameni care localizează oamenii cu puteri uimitoare.
Am scris despre această lume în Cartea Cunoaşterii, Nea Vasile şi japonezul.
În paginile acestui blog voi prezenta evenimente legate de puterea uimitoare a omului şi nu analiza acestor capacităţi.
De unde vine această putere?
Răspunsul îl găsiţi în mottoul Cărţii Cunoaşterii, unde am scris că "Dumnezeu nu este nici în ceruri şi nici în inimă ci noi suntem parte din el!" Şi nu uitaţi că Anul 2012 este Anul Omului!
AUDIO

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

commentul va fi publicat dupa verificare; nu postati reclame!

futurism | futurology | neofuturism

Manifest | va fi revolutie

Comunionismul

Communionism's Blog

=========================================
Daca doriti inserarea acestui twitter Mircea Batranu in blogul sau site-ul vostru copiati scriptul urmator:

Faceți căutări pe acest blog