MIRCEA BATRANU


Author Mircea Batranu
Căutaţi în textul integral al cărţilor mele
Cercetare si prognoza despre evolutia societatii si a tehnologiei in secolul XXI si mileniul trei! Analiza fenomenelor neobisnuite!
Ce va fi mâine? Dar ce va fi poimâine? Am pregătire didactică, studii şi experienţă în ştiinţă, tehnologie şi umanism! Aici prezint prognoza în evoluţia relaţiilor sociale, a tehnologiei şi a dezvoltării umane! Şi vă voi dezvălui şi modul de analiză şi prognoză!
-vezi prezentarea blogului-
Preluati flux-sumar RSS sau manual 5 (cinci) randuri plus link pe continuare! Se scrie titlul autorul si suportul (Futurism-Futurologie)
Va rog sa respectati drepturile de autor!
futurism futurology neofuturism
englishThis is a blog for the future presentation! What will be tomorrow? But what will be the day after tomorrow? Here I present a part of my predictions! I have experience in science, technology and humanism! Based on them, I estimate the evolution of the social relations, of the technology and of the human development! And I will reveal you how I prognose the future!

vineri, 17 iunie 2011

O problema sensibila, transplantul organelor de la un nebun

Era poate bine să scriu în titlu "de la un donator cu probleme" dar puterea exemplului are un impact mai mare decât puterea teoriei!
lantul ADN
Organele politistului din Oradea, cel care şi-a ucis părinţii şi a încercat să se sinucidă, aflat în moarte cerebrală, au fost prelevate pentru a fi transplantate unor pacienţi aflaţi în situaţii foarte grave. Ficatul, rinichii, corneea şi ţesuturi au luat cinci direcţii de transplant pentru cinci subiecţi.
Cred că ar trebui urmărite cu mare atenţie, în timp, persoanele cărora le-au fost transplatate organele.
Celula conţine în ea codul personal.
Sunt un adept al teoriei fractalilor, fără a excela sau a opera cu ea dar ştiu că în clonare, prelevarea de celule este extrem de importantă pentru că în celule se găseşte codul întregului. În analizele de ADN pentru identificare, se caută identificarea aceluiaşi cod.
fractali - multimea Phoenix
Dacă celula deţine codul întregului iar întregul are acelaşi comportament ca şi celula, atunci ne putem trezi cu situaţii foarte grave dar în egală măsură putem utiliza procedeul pentru un nou spaţiu al cercetării. Nu uitaţi că utilizarea celulelor stem se bazează pe dezvoltarea codului, primit prin celulele stem, în propriul corp.
S-ar putea descoperi toţi criminalii lumii şi nu numai!

miercuri, 15 iunie 2011

Noul test de impact al comunicatelor NASA

Comunicatele cu adevărat importante pentru omenire vor fi emise de la Casa Albă iar preşedintele va fi însoţit de către directorul NASA.
A făcut vâlvă în media un comunicat intern NASA “scăpat” spre public, prin care Charles F. Bolden, fost cosmonaut şi actual director al NASA, îşi întreabă angajaţii dacă sunt pregătiţi, împreună cu familia, pentru situaţii de urgenţă.
Este un nou test media al impactului comunicatelor NASA iar acest test face rapid înconjurul globului.
Am scris în 15 nov 2010 articolul:
Iar în predicţiile pentru 2011, publicate în 21 decembrie 2010:
"Anul 2011 va fi un an care va amplifica fenomenele sociale şi naturale existente deja pe plan mondial. Dacă anul 2010 a marcat pe plan social adâncirea crizei mondiale iar pe plan ştiinţific apariţia unor găuri în pământ (Guatemala şi Germania), anul care vine, 2011, va amplifica aceste fenomene! Pe lângă acestea, în 2011 vom face paşi mari în ştiinţă în privinţa cunoaşterii Pământului!
iar la pct.1 am scris că NASA – va deveni principala agenţie de ştiri a lumii. Acolo veţi găsi şi ceea ce va urma!"
NASA este deja cel mai important INFOJOINT de pe glob!
Comunicatele cu adevărat importante pentru omenire vor fi emise de la Casa Albă iar preşedintele va fi însoţit de către directorul NASA. Până atunci însă se testează dacă sistemul de supraveghere al Pământului, construit prin NASA, poate deveni prima sursă de ştiri a lumii.
Nu există un pericol cosmic iminent iar omenirea nu este în situaţia de a se muta sub pământ. Atmosfera terestră manifestă în ultimul timp o dinamică necuoscută, fals asimilată unei încălziri globale.
Va trebui să învăţăm Dreptul Pământului şi să intrăm într-o viaţă normală!
NASA TV:

Webcam chat at Ustream

futurism | futurology | neofuturism

Manifest | va fi revolutie

Comunionismul

Communionism's Blog

=========================================
Daca doriti inserarea acestui twitter Mircea Batranu in blogul sau site-ul vostru copiati scriptul urmator:

Faceți căutări pe acest blog