MIRCEA BATRANU


Author Mircea Batranu
Căutaţi în textul integral al cărţilor mele
Cercetare si prognoza despre evolutia societatii si a tehnologiei in secolul XXI si mileniul trei! Analiza fenomenelor neobisnuite!
Ce va fi mâine? Dar ce va fi poimâine? Am pregătire didactică, studii şi experienţă în ştiinţă, tehnologie şi umanism! Aici prezint prognoza în evoluţia relaţiilor sociale, a tehnologiei şi a dezvoltării umane! Şi vă voi dezvălui şi modul de analiză şi prognoză!
-vezi prezentarea blogului-
Preluati flux-sumar RSS sau manual 5 (cinci) randuri plus link pe continuare! Se scrie titlul autorul si suportul (Futurism-Futurologie)
Va rog sa respectati drepturile de autor!
futurism futurology neofuturism
englishThis is a blog for the future presentation! What will be tomorrow? But what will be the day after tomorrow? Here I present a part of my predictions! I have experience in science, technology and humanism! Based on them, I estimate the evolution of the social relations, of the technology and of the human development! And I will reveal you how I prognose the future!

duminică, 13 februarie 2011

Moartea cailor din Newbury, Anglia


Unda neagră loveşte din nou!
Sâmbătă, 12 februarie 2011, doi cai de rasă, pregătiţi pentru o paradă pe hipodromul din Newbury, Anglia, au intrat deodată în convulsii şi au murit! Spectatorii din preajmă au declarat că au avut o stare de agitaţie şi au simţit furnicături în picioare. Jonjo O'Neill, preparatorul unuia dintre caii morţi ( Fenix Two) a declarat că "A fost cel mai ciudat lucru pe care l-am văzut vreodată în viaţa mea.."
Primele rapoarte presupun un accident de tip „electrocutare”!
Nu e vorba de asta. Nici cablul subteran inactiv de treizeci de ani, nici prezenţa unor fulgere globulare şi nici o altă descărcare electrică nu a provocat moartea cailor! Nu sunt arsuri şi nota bene, aparatura de înregitrare nu a fost afectată!
Deci, no electricity!

Priviti fragmentul video de pe Yahoo cu atenţie şi veţi vedea că amândoi caii întorc capul spre zona de care fug. Pericolul este simţit dar nevăzut!
Am scris anul trecut despre Gaura din Guatemala, gaura din Germania iar anul acesta despre moartea inexplicabilă a păsărilor în luna ianuarie. Acum urmăream cu atenţie fenomenele sociale din lumea arabă şi încercam să găsesc o posibilă legătură între aceste fenomene!
Se-ntâmplă ceva cu Pământul, se întâmplă ceva cu noi!
Unda neagră, aceea care a omorât păsările în ianuarie fără să afecteze oamenii, a lovit din nou, de data asta în nişte animale mult mai mari. Acum a afectat şi oamenii, spectatorii prezenţi.
Oare cineva se joacă de-a Dumnezeu? Oare cineva a ajuns să controleze reţeaua ce-nveleşte Pământul?  
Vă rog să recitiţi:
 articolul Unda neagra si moartea pasarilor publicat pe blogul Futurism-Futurologie-Neofuturism (Referinţa de la pct C.Referinţa din 2008) unde am postat câteva fragmente din Cartea cunoaşterii (Nea Vasile şi japonezul)!
Lucrurile se leagă între ele! Ce putem face? 

futurism | futurology | neofuturism

Manifest | va fi revolutie

Comunionismul

Communionism's Blog

=========================================
Daca doriti inserarea acestui twitter Mircea Batranu in blogul sau site-ul vostru copiati scriptul urmator:

Faceți căutări pe acest blog